Onze schoonheidsbehandelingen

U zult merken dat u bij Salon Petronella geen nummer bent maar een echte gast. De zeer persoonlijke aandacht en de hoge kwaliteit van de behandelingen staan daarom voorop. Een complete behandeling duurt in mijn salon daarom al gauw twee uur, daar waar in een andere schoonheidssalon dezelfde behandeling vaak wordt afgewerkt in één uur! In mijn salon ben ik pas tevreden wanneer u na afloop kunt zeggen: "Het was heerlijk. Ik voel me uitstekend verzorgd en volledig ontspannen".
Salon Petronella is STIVAS (schoonheidsverzorging) gediplomeerd en wij onderhouden onze vakkennis en zijn daarom altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen in het vakgebied zodat u er van uit kunt gaan dat u vakkundig wordt behandeld.

Alle producten die bij Salon Petronella worden gebruikt zijn Hypo-allergeen en gefabriceerd zonder getest te zijn op dieren. De producten van Bernard Cassiere, Dr. Renaud en Mavala garanderen u een absolute topbehandeling voor het gezicht en lichaam.

Onze standaard schoonheidbehandelingen:
Pro Cleanbehandeling
34,95
De huid wordt zeer intensief gereinigd (met een actieve peeling), oneffenheden in de huid (als mee-eters, gerstekorrels e.d.) worden professioneel verwijderd en de huid wordt van een verzorgend masker voorzien.
Relaxbehandeling
52,50
De Relaxbehandeling is eigenlijk de "standaard" behandeling bij Salon Petronella en bestaat uit een intensieve reiniging van de huid (met een actieve peeling), professioneel verwijderen van de oneffenheden in de huid (als meeeters, gerstekorrels e.d.), epileren van uw wenkbrauwen, het geven van een ontspannende gezichtsmassage en tenslotte wordt de behandeling met een verzorgend masker afgesloten.

Extra opties bij deze behandelingen zijn:
•  Een speciale serum (ampul) met extra verzorgende werkstoffen ( € 7,95 )
•  Harsen wenkbrauwen i.p.v. epileren ( € 5,50 )
Deze opties kunt u ook altijd combineren bij een van de onderstaande specialiteiten.
Salon Petronella adviseert u hier uiteraard graag over.
Onze specialiteiten:
Soin Eclat C20 - Boosterbehandeling Anti-age
34,95
Soin Eclat C20 is een speciale anti-age en boosterbehandeling voor een stralende huid op basis van ultra-geconcentreerde Vitamine C (Techni-serum C20). In slechts 45 minuten wordt door deze intensieve behandeling de doorbloeding van de huid gereactiveerd en opnieuw gehydrateerd.
Detoxbehandeling met bloedsinaasappel
55,95
Stimuleer uw huid met deze energiegevende behandeling  samgegesteld op basis van een DETOX-complex (Extract van bloedsinaasappel + etherische olie van mandarijn). Een intens progamma in 2 stappen om de huid totaal te laten ontspannen en te ontgiften en haar daarna een doeltreffende vitaminekuur te geven.  Een uitstekende behandeling bij seizoenswisselingen, of na een periode van vermoeidheid, afvallen of ziekte.
Soin Lift Lumière / Time Inceptor - Anti-Age
62,95
Na een speciale dieptereiniging met een ex-foliërend effect op basis van enzymen wordt de huid van het gezicht behandeld met Aloe Vera-, Komkommer-, en Malve-extracten die de huid kalmeren en hydrateren, en met Centella Asiatica en Ginseng-extracten die de activiteit van de huidcellen stimuleren. Deze behandeling bevat tevens Basaline, een nieuwe gepatenteerde actieve stof met een bewezen werking tegen huidveroudering.
Soin Lift Herbal & Flower - Anti-Age
62,95
Na een speciale dieptereiniging met een enzymatische en masserende werking op basis van kruiden- en bloemenextracten wordt de huid van het gezicht behandeld met actieve stoffen (al naar gelang het huidtype) met een modelagecreme waaraan toegevoegd wordt; een ampul met exctracten van papaverbloemen, jasmijnbloemen of tijgerkruid die de huid hydrateren, verjongen en de activiteit van de huidcellen stimuleren. Daarna wordt natuurlijk peel-off masker aangebracht die de huid haar soepelheid en zachtheid teruggeeft. Uw huid ziet er weer stralend uit. Deze behandeling bestaat uit vrijwel 100% natuurlijke producten.
Minilift Dr. Tadlea - Cosmetische lift
62,95
Minilift van dr. Tadlea is een cosmetisch liftende behandeling op basis van Aloë Vera. Door de op elkaar afgestemde Minilift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort van passieve gymnastiek plaats. Hierdoor wordt de microcirculatie aangezet, waardoor er een betere huiddoorbloeding ontstaat die rimpelvorming verminderd. Hierdoor krijgt de huid een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien.
Soin Oxygène-Miel - Zuurstof-Honingbehandeling bij Vermoeide huid
59,95
Fruitzuurbehandeling
49,50
Deze fruitzuurbehandeling is een korte maar zeer intensieve behandeling van de huid. Na de eerste behandeling voelt u meteen dat u een gladder en zachter huidoppervlak heeft. Het is ook mogelijk dat u maar een deel van uw gezicht laat behandelen, bijvoorbeeld alleen maar op een pigmentvlek. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Voor een beter en blijvend resultaat raad ik bij deze behandeling meestal een kuur aan. Een kuur bestaat uit minimaal 4 opeenvolgende behandelingen (bijvoorbeeld 1x per week). De kuurprijs is dan € 47,95 per behandeling bij vooruitbetaling.
Biopeeling - Kruidenbehandeling met fruitzuren
62,95
Een Biopeeling (kruidenpeeling) is een dieptereiniging en huidvernieuwende behandeling op basisi van 100% natuurlijke werkstoffen. Dode huidcellen worden van de oppervlakte verwijderd terwijl de celdeling en celvernieuwing gestimuleerd wordt. De Biopeeling is voor ieder huidtype inzetbaar. De Biopeeling wordt gebruikt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering en is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. De Biopeeling werkt eenmalig preventief of in kuurvorm. In tegenstelling tot gewone peelings die oppervlakkig werken, werkt de Biopeeling zowel van buitenaf als van binnenuit. Op deze manier vindt er een natuurlijke huidverjonging plaats.
Voor een beter en blijvend resultaat raad ik bij deze behandeling meestal een kuur aan. Een kuur bestaat uit minimaal 3 opeenvolgende behandelingen (1x per maand). De kuurprijs is dan € 59,95 per behandeling bij vooruitbetaling.
Diamond Micro Dermabrasie
51,50
Diamond Micro Dermobrasie is een mechanische Peelbehandeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt. Op effectieve wijze wordt de huid ontdaan van dode huidcellen en wordt de bloedcirculatie en de aanmaak van cellen in het bindweefsel van de huid gestimuleerd. Micro Dermabrasie werkt dus zowel van buiten af als van binnenuit. Op deze manier vindt er een natuurlijke huidverjonging plaats.
Voor een beter en blijvend resultaat raad ik bij deze behandeling meestal een kuur aan. Een kuur bestaat uit minimaal 4 opeenvolgende behandelingen (bijvoorbeeld 1x per week). De kuurprijs is dan € 49,50 per behandeling bij vooruitbetaling.
Soin Tissu Conjonctif - Bindweefselmassage gezicht
29,50
Bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, wordt de aanmaak van de collagene- en elastine vezels gestimuleerd en verbeterd. De massage werkt celvernieuwend en de huid ziet er jonger en steviger uit.  Bij een regelmatige behandeling kunnen ook littekens en pigmentvlekken verminderd of zachter gemaakt worden.
 
Seizoensbehandeling
62,95
Een seizoensgebonden behandeling voor het gezicht met de juiste producten die aansluiten op het weerstype van het seizoen. Deze behandeling is voor elk huidtype aan te passen.
 
Acne behandelingen:
Acne-behandeling
39,50
Hoewel acne voornamelijk bekendstaat als een aandoening die alleen tijdens de puberteit voorkomt, heeft één op de drie vrouwen na haar vijfentwintigste nog immer acne. Na een uitgebreide huidanalyse van uw huidtype wordt de huid zeer intensief en hygiënisch gereinigd (alle meeeters, puistjes en andere oneffenheden worden stuk voor stuk verzorgd/behandeld), gepeeld en gehydrateerd door een speciaal masker en serum toegespitst op uw huidtype. Aan de hormonale huishouding kan vrij weinig worden gedaan. Door het slikken van speciale hormoonpreparaten (via de arts verkregen) wordt de hormoonhuishouding wel tijdelijk op "orde" gebracht, maar zodra hiermee wordt gestopt beginnen de problemen meestal weer opnieuw. Daarentegen kan er wel degelijk iets aan worden gedaan, is het niet aan de binnenkant dan wel aan de buitenkant.
Voor een optimaal resultaat kunnen deze behandelingen ook in kuurverband van 4 tot 6 behandelingen worden afgesproken, u betaald dan een aanzienlijk lagere prijs van € 37,50 per behandeling bij vooruitbetaling.
Acne-behandeling - Alleen intensieve reiniging
27,00
Deze behandeling bestaat uit dezelfde intensieve reiniging van de huid als een "normale" Acne-behandeling". Het verschil is dat bij deze behandeling GEEN afsluiting volgt met een speciaal masker en serum toegespitst op uw huidtype.
Acne-behandeling - Soin Argi Püre
51,95
Een (complete) Acne-behandeling zoals hierboven beschreven, echter met een speciaal extra behandelingsdeel op basis van limoen en zuiverende groene en witte klei. De witte klei wordt bij de gevoelige zones op de huid gebruikt (o.a. rondom de ogen) en de groene klei bij de rest van het gelaat. Resultaat van deze behandeling is dat uw huid er mooi gematteerd uit ziet (geen glimmende plekken meer) en zuiver en fris aanvoelt.

Weetjes

TELEFONISCH BEREIKBAAR OP: 06 - 42 58 39 65
Mocht ik niet direct opnemen dan ben ik waarschijnlijk druk bezig, spreek dan uw naam en telefoonnummer in, dan bel ik u binnen 24 uur terug.
U kunt me ook altijd een whatsapp-bericht sturen.

De behandeling thuis voortzetten met onze producten!
Wij bieden een scala aan producten van topmerken op het gebied van schoonheidsverzorging. Door deze producten thuis te gebruiken verlengt u het effect van de schoonheidsbehandeling in de salon. U zult zichtbaar resultaat behouden en ontdekken dat deze meer doen dan de producten die worden aangeboden bij parfumerieën en drogist.
Onze ProductenWij hebben producten van o.a.  Bernard Caissiere, Dr. Renaud en Mavala. Meestal op voorraad, maar altijd bestelbaar binnen een paar dagen.


Actuele aanbieding:
Klik op de aanbieding om deze advertentie te vergroten! Deze aanbieding wordt ook gepubliceerd in enkele huis aan huisbladen.
Geen advertentie zichtbaar?, zet uw ADBLOCKER voor deze pagina uit!


Salon Petronella op Facebook en Instagram!
Laatste foto's zien of direct op de hoogte zijn van actuele nieuwtjes? Kijk op mijn Facebookpagina of mijn Instagram:
Verras iemand met een Cadeaucheque van Salon Petronella
Wij hebben cadeaucheques in elke prijsklasse vanaf € 10,00 (vrij te besteden) of voor een complete behandeling naar keuze.

Cadeaucheques
De cadeaucheque voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, uit liefde of gewoon zomaar omdat je iemand wilt verrassen.

Hiermee verwen je iemand pas letterlijk én figuurlijk !!!

Meer informatie over de Cadeaucheques van Salon Petronella


De Spaarkaart met een korting van maar liefst 50% !!!
Bij elke besteding van € 15,00 in mijn salon ontvangt u 1 Beauty-punt. Als u een volle spaarkaart heeft, geeft dat bij inlevering het recht op een complete Schoonheids-, Pedicure-, of Manicurebehandeling naar keuze voor de helft van de op dat moment geldende prijs. M.a.w. maar liefst 50% Korting!  Waar krijg je dat tegenwoordig nog?
Spaarkaart Salon Petronella


Bellen met Salon Petronella
Burgemeester de Voslaan 3  ●  1647 BJ  Berkhout  ●  Telefoon: 06 - 42 58 39 65
Info & Verantwoording  ●  Email: info@salon-petronella.nl
Openingstijden:  Elke maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur
Behandeling op (telefonische) afspraak  ●  Copyright ©