Make-up en/of Bruidsmake-up

Wilt u er eens echt fantastisch uitzien?
Laat uw make-up dan eens verzorgen door Salon Petronella! Zij beheerst de visagie als geen ander en kan in samenspraak met u een zeer passende (en natuurlijk ogende) professionele make-up bij u aanbrengen.
Indien gewenst kan zij u tevens adviseren op het gebied van kleuren, producten en het gebruik er van. U kunt kiezen voor een Dagmake-up een Avondmake-up (Feestmake-up) of een speciale Bruidsmake-up.


Prijzen / Soorten Make-up:
Dagmake-up
13,50
Een zeer passende (en natuurlijk ogende) professionele Make-up. Een Dagmake-up
accentueert uw natuurlijke schoonheid en laat u stralen.
Avondmake-up
19,95
Een feestje of gewoon een avondje uit? Feestelijker kunt u er niet uit zien dan met een speciale Avondmake-up aangebracht door Salon Petronella. Professionele Make-up waarbij de accenten worden aangepast aan het avondlicht of kunstlicht, kleding en de juiste sfeer. Extravagant, Klassiek of Chique, 't kan allemaal bij Salon Petronella.
Wimperverlenging/krul
27,50
Wimperverlenging/krul geeft een (4 tot 6 weken blijvende) flinke mooie curve in je wimpers. Wat je ook doet, of je nu lacht of huilt van geluk, je wimpers houden hun perfecte krul. In een korte behandeling worden d.m.v. siliconenpads krullen in je wimpers geplaatst. Hierover wordt een speciaal ontwikkeld wimper permanent vloeistof aangebracht. Deze moet minimaal 10 minuten intrekken. Vervolgens wordt een neutralisatie vloeistof opgebracht. Als je daarna de siliconenpads verwijderd worden, blijft de perfecte curve aanwezig.
WimpermaXcara
22,50
WimpermaXcara is een semi permanente mascara  die ongeveer 3 tot 4 weken blijft zitten. Het ziet er als een gewone mascara uit, het voelt als een gewone mascara en het wordt net als gewone mascara in meerdere lagen aangebracht. Maar dan zonder het gedoe met dagelijks aanbrengen en schoonmaken. Waterproof en een prachtig resultaat.
Bruidsmake-up
99,00
Natuurlijk wilt u op de mooiste dag van uw leven er stralend en verzorgd uitzien. Salon Petronella is op dit gebied dé specialist. Bruidsmake-up wordt bij Salon Petronella altijd voorafgegaan door een proefmake-up (bij de prijs inbegrepen), die in overleg wordt samengesteld totdat deze volledig naar uw zin is. Op de dag zelf krijgt u bovendien een speciale (Make-up)serum om de bruidsmake-up de gehele dag en avond te fixeren, zodat u er stralend uit BLIJFT zien.
Salon Petronella biedt ook voor deze speciale dag zeer veel mogelijkheden:
•  De Bruidsmake-up op de dag zelf kunt u ook desgewenst ook bij u thuis laten
   plaastvinden, zodat u op deze toch al zeer drukke en spannende dag zelf hiervoor
   niet meer de deur uit hoeft. De prijs is dan € 112,50 (Binnen een straal van 5 km van
   Berkhout, voor verder weg geldt een ander tarief, bel voor meer informatie)
•  Make-up voor moeder/schoonmoeder/zus/vriendin (thuis) p.p. € 25,00 (Dit dient
   i.v.m. de benodigde tijdsduur wel van te voren te worden besproken)
Bellen met Salon Petronella

Weetjes

PER 1 MAART 2023
Vanaf deze datum is mijn salon alleen nog bereikbaar via mijn mobiele telefoonnummer: 06 - 42 58 39 65


Make-up producten voor thuis
Wij bieden een scala aan Make-up producten van het topmerk Mavala. Professionele make-up voor een normale prijs. Met uiteraard gratis advies.
Onze Producten


Actuele aanbieding:
Klik op de aanbieding om deze advertentie te vergroten! Deze aanbieding wordt ook gepubliceerd in enkele huis aan huisbladen.
Geen advertentie zichtbaar?, zet uw ADBLOCKER voor deze pagina uit!


De Spaarkaart met een korting van maar liefst 50% !!!
Bij elke besteding van € 15,00 in mijn salon ontvangt u 1 Beauty-punt. Als u een volle spaarkaart heeft, geeft dat bij inlevering het recht op een complete Schoonheids-, Pedicure-, of Manicurebehandeling naar keuze voor de helft van de op dat moment geldende prijs. M.a.w. maar liefst 50% Korting!  Waar krijg je dat tegenwoordig nog?
Spaarkaart Salon Petronella
Burgemeester de Voslaan 3  ●  1647 BJ  Berkhout  ●  Telefoon: 06 - 42 58 39 65
Info & Verantwoording  ●  Email: info@salon-petronella.nl
Openingstijden:  maandag t/m vrijdag van 9-18 uur en zaterdag van 9-13 uur
Behandeling op (telefonische) afspraak  ●  Copyright ©