Onze Massages

Last van stress, een gejaagd leven of de drukte van alledag? Massage brengt zowel lichaam als geest in balans. Wie zich regelmatig laat masseren heeft een betere weerstand, krijgt meer energie en soepele spieren. Tijdens een massage voer je overtollige spanning en afvalstoffen af waardoor u weer lekkerder in uw vel zit. Of u nu klachten heeft of gewoon wilt ontspannen onze massages zijn een weldaad voor ieder mens en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
 
Advies: voor- en na een massage
Voor alle massages geldt dat het handig om van tevoren iets lichts te eten en te drinken (maar geen alcohol). Sommige mensen kunnen draaierig of misselijk worden bij een massage op een nuchtere maag. Door de massage komen afvalstoffen vrij in het spierweefsel. Om deze verder af te breken en het lichaam te laten verlaten is het raadzaam om na afloop in de salon of thuis 1 of 2 glazen water te drinken.
 
Wanneer géén massage
Gezonde mensen kunnen in principe altijd gemasseerd worden, of u nu een klacht heeft of puur voor de ontspanning komt. Klachten/situaties die aanleiding geven om niet te masseren of slechts beperkt zijn: zwangerschap, griep, uitputting, trombose, spataderen, bij ontstekingen, bij besmettelijke huidaandoeningen, of bij sommige vormen van kanker.


Prijzen / Soorten Massages:
Complete lichaamsmassage
42,95
Verwen uzelf met een complete lichaamsmassage! Deze massage is pure ontspanning. De behandeling strekt zich uit over de spieren van de gehele armen, benen, rug, buik en billen. Met onze zeer geoefende handen ontspannen wij de aparte spiergroepen, en maken zonodig verharde/verkrampte spieren/spiergroepen los. De behandeling zorgt naast ontspanning van de spieren tevens voor een betere doorbloeding van de huid.
Rug-Schouder-Nek-Massage (Anti-Stress-Massage)
27,95
Speciaal voor mensen met stress! Maar ook voor alle andere mensen die het rug, nek en schoudergebied eens heerlijk willen laten ontspannen. Stress behoort helaas tegenwoordig tot de normale verschijnselen van een druk bestaan. Een drukke baan met daarnaast een zo normaal mogelijk (gezins)leven geeft eenvoudig weg al genoeg ingrediënten tot deze vorm van stress: Stijfheid/kramp (klerenhanger-in-de-nekgevoel), weekendhoofdpijn en rugpijn zijn het gevolg. Met deze speciaal hierop gerichte massage is er gelukkig wat aan te doen. De stress wordt weggemasseerd en het gebied wordt geprikkeld tot een betere doorbloeding.
Atlas-Massage ©
12,50
Wie heeft het tegenwoordig niet: een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Ook migraine, cluster- en chronische hoofdpijnen komen veelvuldig voor door stress en verkeerd zitten met o.a. boek, laptop, tablet of mobieltje.
Met de Atlas-massage© wordt met een speciale techniek de wervels en gewrichten op een zachte en natuurlijke wijze los gemaakt en de doorbloeding extra gestimuleerd. Hierdoor is het lichaam zelf in staat te genezen en de klachten te laten verdwijnen. Op deze manier kunnen pijnklachten door scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen, armklachten en beperking in het naar links en rechts kijken etc., snel en effectief, maar op een uiterst zachte en veilige manier worden verbeterd.
Met de korte intensieve maar ontspannende Atlas-massage-techniek© is 10 minuten masseren ruim voldoende voor een verbluffend merkbaar resultaat!
zie voor meer informatie:  Stichting Atlas Massage Groep
 Stichting Atlas Massage Groep
Rug-Massage
22,95
Salon Petronella heeft een speciale massage voor rugproblemen. Zowel laag als hoog in de rug kunnen problemen ontstaan door o.a. overbelasting in het werk of door sportbeoefening. Deze overbelasting leidt tot een pijnlijk ongemak in de rug. Wij kunnen uiteraard niet de overbelasting laten verdwijnen...maar wel uw klachten ervan aanpakken.
Benen-Massage
27,95
Heeft u een staand beroep of loopt u bijna de gehele dag, dan is deze massage een absolute "must" voor u!  Wij pakken precies die spiergroepen aan die op dit gebied een (zware) rol spelen. Naast ontspanning worden de spieren geactiveerd tot het verwerken van de afvalstoffen in de spieren, hetgeen de spieren weer sterker maakt en opnieuw klaar maken voor de "strijd".
Voetreflexzone-Massage
35,00
De gedachte achter deze massagemethode is dat een klacht in het lichaam het signaal is van een verstoorde harmonie in de eenheid van lichaam en geest. Het doel van de Voetreflexzone-massage is om deze harmonie weer te herstellen. Door massage, druk en warmtetoevoer kunnen wij de blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd, opheffen. De organen en weefsels in het lichaam hebben allen een reflexie in de voet. n.l. doordat de uiteinden van de zenuwen zich daar bevinden. Wanneer deze blokkades zijn opgeheven is het lichaam zelf verder in staat zich te genezen.  De Voetreflexzone-massage is een prettige en natuurlijke manier om het lichaam te prikkelen tot het oplossen van klachten.
In kuurverband 4-6x € 30,00 per behandeling bij vooruitbetaling.
HotStone-Massage - compleet (hele lichaam)
59,00
Eeuwen geleden stond HotStone massage al in vele culturen (o.a. bij de Romeinen en Grieken) bekend om zijn heilzame en relaxerende werking.
HotStone massage activeert de bloedcirculatie waardoor de bloeddruk plaatselijk toeneemt , blokkades opgeheven worden en de bloedtoevoer naar de omliggende delen gestimuleerd wordt. Dit bevordert o.a de afvoer van afvalstoffen en activatie van het gehele lymfestysteem. De massage is geschikt voor iedereen met spier en/of gewrichtspijn, rug en/of nekpijn, hoofdpijn, slechte doorbloeding van de huid, bij een burn-out, algehele moeheid en ideaal voor iedereen die zijn lichaam eens heerlijk wil ontstressen, verwennen en laten relaxen!.
HotStone-Massage - Gezicht
9,95
HotStone-Massage - Rug
27,95
HotStone-Massage - Rug en Benen
3795
HotStone-Massage - Voeten
13,95

Weetjes

Coronamaatregelen:
Uiteraard zijn/blijven de algemeen bekende voorzorgsmaatregelen m.b.t. Corona van kracht!


Salon Petronella op Facebook en Instagram!
Laatste foto's zien of direct op de hoogte zijn van actuele nieuwtjes? Kijk op mijn Facebookpagina of mijn Instagram:
Actuele aanbieding:
Klik op de aanbieding om deze advertentie te vergroten! Deze aanbieding wordt ook gepubliceerd in enkele huis aan huisbladen.
Geen advertentie zichtbaar?, zet uw ADBLOCKER voor deze pagina uit!


Verras iemand met een Cadeaucheque van Salon Petronella
Wij hebben cadeaucheques in elke prijsklasse vanaf € 10,00 (vrij te besteden) of voor een complete behandeling naar keuze.

Cadeaucheques
De cadeaucheque voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, uit liefde of gewoon zomaar omdat je iemand wilt verrassen.

Hiermee verwen je iemand pas letterlijk én figuurlijk !!!

Meer informatie over de Cadeaucheques van Salon Petronella


De Spaarkaart met een korting van maar liefst 50% !!!
Bij elke besteding van € 15,00 in mijn salon ontvangt u 1 Beauty-punt. Als u een volle spaarkaart heeft, geeft dat bij inlevering het recht op een complete Schoonheids-, Pedicure-, of Manicurebehandeling naar keuze voor de helft van de op dat moment geldende prijs. M.a.w. maar liefst 50% Korting!  Waar krijg je dat tegenwoordig nog?
Spaarkaart Salon Petronella
Bellen met Salon Petronella
Burgemeester de Voslaan 3  ●  1647 BJ  Berkhout  ●  Telefoon: 0229 - 55 19 65
Info & Verantwoording  ●  Email: info@salon-petronella.nl
Openingstijden:  maandag t/m vrijdag van 9-18 uur en zaterdag van 9-13 uur
Behandeling op (telefonische) afspraak  ●  Copyright ©