Onze Massages

Last van stress, een gejaagd leven of de drukte van alledag? Massage brengt zowel lichaam als geest in balans. Wie zich regelmatig laat masseren heeft een betere weerstand, krijgt meer energie en soepele spieren. Tijdens een massage voer je overtollige spanning en afvalstoffen af waardoor u weer lekkerder in uw vel zit. Of u nu klachten heeft of gewoon wilt ontspannen onze massages zijn een weldaad voor ieder mens en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
 
Advies: voor- en na een massage
Voor alle massages geldt dat het handig om van tevoren iets lichts te eten en te drinken (maar geen alcohol). Sommige mensen kunnen draaierig of misselijk worden bij een massage op een nuchtere maag. Door de massage komen afvalstoffen vrij in het spierweefsel. Om deze verder af te breken en het lichaam te laten verlaten is het raadzaam om na afloop in de salon of thuis 1 of 2 glazen water te drinken.
 
Wanneer géén massage
Gezonde mensen kunnen in principe altijd gemasseerd worden, of u nu een klacht heeft of puur voor de ontspanning komt. Klachten/situaties die aanleiding geven om niet te masseren of slechts beperkt zijn: zwangerschap, griep, uitputting, trombose, spataderen, bij ontstekingen, bij besmettelijke huidaandoeningen, of bij sommige vormen van kanker.


Prijzen / Soorten Massages:
Complete lichaamsmassage
57,95
Verwen uzelf met een complete lichaamsmassage! Deze massage is pure ontspanning. De behandeling strekt zich uit over de spieren van de gehele armen, benen, rug, buik en billen. Met onze zeer geoefende handen ontspannen wij de aparte spiergroepen, en maken zonodig verharde/verkrampte spieren/spiergroepen los. De behandeling zorgt naast ontspanning van de spieren tevens voor een betere doorbloeding van de huid.
Rug-Schouder-Nek-Massage (Anti-Stress-Massage)
31,50
Speciaal voor mensen met stress! Maar ook voor alle andere mensen die het rug, nek en schoudergebied eens heerlijk willen laten ontspannen. Stress behoort helaas tegenwoordig tot de normale verschijnselen van een druk bestaan. Een drukke baan met daarnaast een zo normaal mogelijk (gezins)leven geeft eenvoudig weg al genoeg ingrediënten tot deze vorm van stress: Stijfheid/kramp (klerenhanger-in-de-nekgevoel), weekendhoofdpijn en rugpijn zijn het gevolg. Met deze speciaal hierop gerichte massage is er gelukkig wat aan te doen. De stress wordt weggemasseerd en het gebied wordt geprikkeld tot een betere doorbloeding.
Benen-Massage
31,50
Heeft u een staand beroep of loopt u bijna de gehele dag, dan is deze massage een absolute "must" voor u!  Wij pakken precies die spiergroepen aan die op dit gebied een (zware) rol spelen. Naast ontspanning worden de spieren geactiveerd tot het verwerken van de afvalstoffen in de spieren, hetgeen de spieren weer sterker maakt en opnieuw klaar maken voor de "strijd".
Voetreflexzone-Massage
37,50
De gedachte achter deze massagemethode is dat een klacht in het lichaam het signaal is van een verstoorde harmonie in de eenheid van lichaam en geest. Het doel van de Voetreflexzone-massage is om deze harmonie weer te herstellen. Door massage, druk en warmtetoevoer kunnen wij de blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd, opheffen. De organen en weefsels in het lichaam hebben allen een reflexie in de voet. n.l. doordat de uiteinden van de zenuwen zich daar bevinden. Wanneer deze blokkades zijn opgeheven is het lichaam zelf verder in staat zich te genezen.  De Voetreflexzone-massage is een prettige en natuurlijke manier om het lichaam te prikkelen tot het oplossen van klachten.
In kuurverband 4-6x € 35,00 per behandeling bij vooruitbetaling.
HotStone-Massage - compleet (hele lichaam)
62,95
Eeuwen geleden stond HotStone massage al in vele culturen (o.a. bij de Romeinen en Grieken) bekend om zijn heilzame en relaxerende werking.
HotStone massage activeert de bloedcirculatie waardoor de bloeddruk plaatselijk toeneemt , blokkades opgeheven worden en de bloedtoevoer naar de omliggende delen gestimuleerd wordt. Dit bevordert o.a de afvoer van afvalstoffen en activatie van het gehele lymfestysteem. De massage is geschikt voor iedereen met spier en/of gewrichtspijn, rug en/of nekpijn, hoofdpijn, slechte doorbloeding van de huid, bij een burn-out, algehele moeheid en ideaal voor iedereen die zijn lichaam eens heerlijk wil ontstressen, verwennen en laten relaxen!.
HotStone-Massage - Gezicht
13,95
HotStone-Massage - Rug
31,50
HotStone-Massage - Rug en Benen
47,95
HotStone-Massage - Voeten
19,50

Weetjes

TELEFONISCH BEREIKBAAR OP: 06 - 42 58 39 65
Mocht ik niet direct opnemen dan ben ik waarschijnlijk druk bezig, spreek dan uw naam en telefoonnummer in, dan bel ik u binnen 24 uur terug.
U kunt me ook altijd een whatsapp-bericht sturen.

Salon Petronella op Facebook en Instagram!
Laatste foto's zien of direct op de hoogte zijn van actuele nieuwtjes? Kijk op mijn Facebookpagina of mijn Instagram:
Actuele aanbieding:
Klik op de aanbieding om deze advertentie te vergroten! Deze aanbieding wordt ook gepubliceerd in enkele huis aan huisbladen.
Geen advertentie zichtbaar?, zet uw ADBLOCKER voor deze pagina uit!


Verras iemand met een Cadeaucheque van Salon Petronella
Wij hebben cadeaucheques in elke prijsklasse vanaf € 10,00 (vrij te besteden) of voor een complete behandeling naar keuze.

Cadeaucheques
De cadeaucheque voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, uit liefde of gewoon zomaar omdat je iemand wilt verrassen.

Hiermee verwen je iemand pas letterlijk én figuurlijk !!!

Meer informatie over de Cadeaucheques van Salon Petronella


De Spaarkaart met een korting van maar liefst 50% !!!
Bij elke besteding van € 15,00 in mijn salon ontvangt u 1 Beauty-punt. Als u een volle spaarkaart heeft, geeft dat bij inlevering het recht op een complete Schoonheids-, Pedicure-, of Manicurebehandeling naar keuze voor de helft van de op dat moment geldende prijs. M.a.w. maar liefst 50% Korting!  Waar krijg je dat tegenwoordig nog?
Spaarkaart Salon Petronella
Bellen met Salon Petronella
Burgemeester de Voslaan 3  ●  1647 BJ  Berkhout  ●  Telefoon: 06 - 42 58 39 65
Info & Verantwoording  ●  Email: info@salon-petronella.nl
Openingstijden:  Elke maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur
Behandeling op (telefonische) afspraak  ●  Copyright ©