Manicurebehandelingen

Verwen uzelf met een paar nieuwe handen!
U Ziet er natuurlijk graag goed uit!. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon. maar hoe zit dat met uw handen? Wanneer krijgen die eens de aandacht die ze behoren te krijgen? De handen zijn n.l. het visitekaartje bij uitstek!


Prijzen / Soorten manicurebehandelingen:
Manicure
22,50
Een manicurebehandeling bestaat uit het inkorten en vijlen (in de juiste vorm) van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen. Daarnaast kunt u bij Salon Petronella geheel vrijblijvend kiezen om de nagels te polijsten of te lakken. Als afronding worden de handen met een speciale peeling behandeld en ingemasseerd. Na afloop voelt het alsof u een paar nieuwe handen gekregen heeft!
Manicure inclusief nagels polijsten
25,00
Manicure met nagels polijsten. Polijsten geeft een mooie natuurlijke glans op de nagels.
Manicure inclusief nagels lakken
28,95
Manicure inclusief de "finishing touch" voor uw nagels met een mooie professionele lak naar keuze uit het assortiment van Mavala en verder afgewerkt met een stevige topcoat.
Paraffine Handmasker (warme paraffine)
17,00
Deze uitzonderlijk prettig aanvoelende behandeling van de handen doet u zeker naar mijn salon terugkeren. De behandeling verzacht de opperhuid en maakt de onderhuid elastischer. De paraffinelaag stimuleert bovendien de bloedsomloop, kalmeert de huid en ontspant de handen. De behandeling is ideaal als verjongingskuur voor de handen! Uw handen hebben nog nooit zo zacht aangevoeld!.
Manicure inclusief paraffine Handmasker
37,50
De ultieme weldadige verwenning voor uw handen
Nagels lakken
8,95
Het aflakken van uw nagels met een mooie professionele lak naar keuze uit het assortiment van Mavala en verder afgewerkt met een stevige topcoat.
Nagels lakken met Gellak
25,00
Het aflakken van uw nagels met een mooie Gellak naar keuze. Na uitharding onder de UV-lamp is de nagellak gelijk uitgehard en vertoond een prachtige glans. Blijft gemiddeld 1 tot 2 weken mooi glanzen.
Nail-art - Prijs vanaf:
15,00
Vraag naar de mogelijkheden om uw nagels verder te versieren op het gebied van lakversieringen, glitters, stripes, figuurtjes en steentjes.
Bellen met Salon Petronella

Weetjes

TELEFONISCH BEREIKBAAR OP: 06 - 42 58 39 65
Mocht ik niet direct opnemen dan ben ik waarschijnlijk druk bezig, spreek dan uw naam en telefoonnummer in, dan bel ik u binnen 24 uur terug.
U kunt me ook altijd een whatsapp-bericht sturen.

Manicure producten voor thuis
Wij bieden een scala aan Manicure producten van o.a. het topmerk Mavala. Professionele nagellak, vijlen en handverzorgingsproducten voor een normale prijs.
Onze Producten


Actuele aanbieding:
Klik op de aanbieding om deze advertentie te vergroten! Deze aanbieding wordt ook gepubliceerd in enkele huis aan huisbladen.
Geen advertentie zichtbaar?, zet uw ADBLOCKER voor deze pagina uit!


De Spaarkaart met een korting van maar liefst 50% !!!
Bij elke besteding van € 15,00 in mijn salon ontvangt u 1 Beauty-punt. Als u een volle spaarkaart heeft, geeft dat bij inlevering het recht op een complete Schoonheids-, Pedicure-, of Manicurebehandeling naar keuze voor de helft van de op dat moment geldende prijs. M.a.w. maar liefst 50% Korting!  Waar krijg je dat tegenwoordig nog?
Spaarkaart Salon Petronella
Burgemeester de Voslaan 3  ●  1647 BJ  Berkhout  ●  Telefoon: 06 - 42 58 39 65
Info & Verantwoording  ●  Email: info@salon-petronella.nl
Openingstijden:  Elke maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur
Behandeling op (telefonische) afspraak  ●  Copyright ©