Over Salon Petronella

Petra (Petronella) van Leeuwen opende in november 1994 haar schoonheidssalon en is dus inmiddels al weer meer dan 20 jaar een begrip in Berkhout, Koggenland, en Hoorn e.o.
Salon Petronella is immers hét adres voor meer dan 50! verschillende behandelingen op het gebied van gezichtverzorging, pedicure (ook voor de diabetische voet), manicure, massages, ontharing, verven wimpers & wenkbrauwen en nagelverzorging.

Vakkennis
Salon Petronella is STIVAS (schoonheidsverzorging) en SEPVO en Medisch (pedicure) gediplomeerd en gecertificeerd op elk ander bovenstaand vakgebied en onderhoud jaarlijks haar vakkennis d.m.v. scholing en het volgen van trainingen. Wij zijn aangesloten bij diverse brancheorganisaties en voor het behandelen van de diabetische voet aangesloten bij het Diabetes Zorgsysteem West-Friesland en diverse behandelende podotherapeuten.


De producten die ik gebruik:
Alle producten die bij Salon Petronella worden gebruikt zijn Hypo-allergeen en verantwoord (fair-trade) gefabriceerd zonder getest te zijn op dieren. De producten van Bernard Cassiere, Dr. Renaud en Mavala garanderen u een absolute topbehandeling.

Weetjes

TELEFONISCH BEREIKBAAR OP: 06 - 42 58 39 65
Mocht ik niet direct opnemen dan ben ik waarschijnlijk druk bezig, spreek dan uw naam en telefoonnummer in, dan bel ik u binnen 24 uur terug.
U kunt me ook altijd een whatsapp-bericht sturen.

Salon Petronella op Facebook en Instagram!
Laatste foto's zien of direct op de hoogte zijn van actuele nieuwtjes? Kijk op mijn Facebookpagina of mijn Instagram:
Bellen met Salon Petronella
Fotoimpressie
Om een leuke indruk te krijgen van de gezellige salon, klik dan op de foto om door het fotoboek heen te bladeren:
Burgemeester de Voslaan 3  ●  1647 BJ  Berkhout  ●  Telefoon: 06 - 42 58 39 65
Info & Verantwoording  ●  Email: info@salon-petronella.nl
Openingstijden:  Elke maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur
Behandeling op (telefonische) afspraak  ●  Copyright ©